blank

Narodna stranka pozvala preduzetnike da tuže državu zbog selektivnog zatvaranja

blank

Narodna stranka pozvala je vlasnike radnji, privrednike, male i srednje preduzetnike, umetnike i sve koji su „oštećeni diskriminativnim zatvaranjem“ da tuže državu i traže odštetu.

Oni su u saopštenju naveli da je nepravedeno to što restorani za goste u hotelima mogu da rade nesmetano, dok samostalni restorani ne mogu, kao i to što zubari mogu, a frizeri ne mogu, navodeći da je mogućnost zaraze jednaka na ovakvim mestima.

„Vlada Srbije i Krizni štab odgovorni su za selektivne i diskriminatorne mere koje su favorizovale jedne i omogućile im da nesmetano ostvaruju zaradu, dok su drugi diskvalifikovani i onemogućeni u ostvarivanju prava na rad i obavljanju delatnosti. Time bi trebalo da se bavi sud, jer ‘neko mora da plati’ izgubljene dobiti i proglašene bankrote zbog onemogućenog rada”, navedeno je u saopštenju Gradskog odbora Narodne stranke Subotica.

Oni su naveli da bi državala morala što pre da omogući preduzetnicima rad i da ne baca, kako je navedeno, „milostinju i mrvice od ekonomskih mera“ u oči ponosnog i vrednog srpskog domaćina, jer će se u protivnom suočiti sa protestima i nezadovoljstvom građana i privrednika zbog laži, obmana i neispunjenih očekivanja.

Narodna stranka pozvala je i poljoprivrednike da tuže državu zbog obećanih a neisplaćenih subvencija za stoku na koje, kako je rečeno, čekaju duže od godinu i po dana.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.