blank

Sokolović: Dođite sutra u Halu sportova!

Zbog obaveza u ABA2 ligi košarkaši Spartaka sutra dočekuju ekipu Tamiša iz Pančeva u okviru 7. kola Admiral bet Košarkaške lige. Tim povodom na konferenciji za novinare govorili su član uprave kluba Darko Papac, igrač Aleksandar Sokolović i novi trener Vladimir Jovanović.

blank
Foto: Spartak Office Shoes

Darko Papac se obratio saopštavajući tužnu vest da je nekadašnji trener Spartaka, Janko Lukovski, preminuo u 78. godini, a njegove zasluge za uspon kluba sa severa Bačke su nemerljive.

Papac se kratko osvrnuo i na prekid saradnje sa trenerom Vladimirom Đokićem i rekao da je sada već bivši strateg Subotičana svim srcem za Spartak i Suboticu, ali da nije uspeo da ostvari očekivane rezultate, pa je odlučio da se povuče.

Novi trener ekipe, Vladimir Jovanović se zahvalio upravi na ukazanom poverenju.

“Nadam se da ću uz pomoć igrača ostvariti ambicije kluba. Postoji jedan vid pritiska, obzirom da je klub u poslednje vreme podigao lestvicu, što je dobro za Suboticu kao grad, a i za celu srpsku košarkašku zajednicu.

Ja kao trener ne želim da gledam previše daleko, želim da kada ustanemo, odradimo najbolji mogući trening i posle da to prenesemo i na utakmicu, da vidimo šta treba da se popravi. Ne želim da gledamo u tuđe dvorište, iako su timovi koji su nam protivnici u narednom periodu (Tamiš, Borac Banja Luka, Podgorica, Šibenik) za respekt. Malo je vremena za trening, do 15. decembra nas očekuje ritam sreda – subota. Veliki je izazov pred nama, ali daćemo sve od sebe”, rekao je Vladimir Jovanović.

Plejmejker Aleksandar Sokolović naglasio je da igrači žele da pokažu da mnogo vrede, kako protiv Tamiša, tako i na Zlatiboru u okviru turnira ABA2 lige. Takođe, pozvao je navijače da dođu u što većem broju i podrže ekipu.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.