blank

Radionica za srednjoškolce u okviru projekta „Polet 21/22″

blank

Udruženje građana „Klara i Rosa” pozvalo je srednjoškolce na radionicu u okviru projekta „Polet 21/22″, koja će biti održana u subotu, s početkom u 12 časova. U Matije Korvina 9 nalazi se klub „Kerulj be”, gde će, kako je navedeno, srednjoškolci imati priliku da Suboticu učine zanimljivijim mestom za život.

Projekat „Polet 21/22″ realizuju UG „Klara i Rosa” i Magločistač u okviru programa „Mladi i mediji za demokratski razvoj“ BOŠ (Beogradske otvorene škole), uz podršku Kraljevine Švedske.

„Da li ste znali da su pripadnici Z generacije, čuveni Zumeri, najmnogoljudnija generacija, čineći 32 % svetske populacije? To znači da generacija rođena između kraja devedesetih do 2010. ima moć da pokrene važne društvene promene. Tvoje znanje o društvenim mrežama, igricama i digitalnim trendovima može da transformiše stare forme u nešto novo. Šta? Još ne znamo, tek ćemo otkriti”, zaključili su.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

blank

Lider dočekuje Žednik

Fudbaleri Lokomotive u nedelju 28. aprila dočekuju ekipu Žednika. Meč 18. kola Gradske lige igra se na pomoćnom terenu Gradskog stadiona od 17 časova. Pročitaj

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.