blank

Smederevci eliminisali TSC iz Kup-a

Fudbaleri TSC-a poraženi su na gostovanju u Smederevu u okviru šesnaestine finala Kup-a. Nakon regularnih 1:1 (0:0) domaćini su bili bolji u penal seriji i plasirali se u osminu finala Kup-a.

blank
Foto: TSC

Strelci: Cvetinović (AG) 70. minut za Smederevo, Vlalukin 76. minut za TSC.

Smederevo: Jović, A. Jovanović , Vujičić, Stojković, Radić, Ilić, Luković, Bojić, Ivić, Radivojević, Pirgić. Igrali su još: Panić, Ožegović, Ristić, N. Jovanović, Petronijević.

TSC: Simić, Ćalušić, Milovanović, Mirčevski, Milosavljević, Kuveljić, Vulić, Cvetinović, Krstić, Vlalukin, Šoš. Igrali su još: Stojić, Jovanović, Stanić, Petrović, Ćirković.

Silno motivisani i disciplinovani fudbaleri Smedereva uspeli su da eliminišu Bačkotopolčane iz Kup-a, iako je tim Žarka Lazetića u većem delu imao inicijativu i stvarao šanse.

Domaćini su do vođstva stigli u 70. minutu kada je Cvetinović loše odigrao povratnu loptu svom golmanu i poslao je u sopstveni gol. Nakon nekoliko minuta TSC je izjednačio. Vlalukin se najbolje snašao ispred peterca domaćih i glavom loptu smestio u mrežu.

Nakon poslednjeg sudijskog zvižduka pristupilo se izvođenju jedanaesteraca. U domaćim redovima svih pet izvođača je bilo precizno, dok je kod gostuju Stanić promašio.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Pretežno sunčano

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 11 do 23 stepena Celzijusa. Relativno povolјne biometeorološke prilike pogodovaće svim

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.