blank

„Spartak Enpi” osvojio devetnaest medalja na „Šabačkom pobedniku“

blank

Karate klub „Spartak Enpi” saopštio je da su njihovi najmlađi takmičari nastupili na turniru „Šabački pobednik“, u okviru priprema za Prvenstvo Srbije koje će biti održano 6. juna u Jagodini, te da su u generalnom plasmanu zauzeli 3. mesto.

Na takmičenju je nastupilo više od četiri stotine takmičara iz trideset klubova iz Srbije i Republike Srpske. Karate klub „Spartak Enpi” osvojio je ukupno devetnaest medalja – šest zlatnih, pet srebrnih i osam bronzanih.

blank

Zlatne medalje u katama osvojili su Dušan Jelačik, Luka Cvijin i Jana Papić. U borbama su to bili Bendžamin Osvald, Nenad Kolar, kao i tim pionira među kojima su Vuk Miletić, Tadija Todorović i Maksim Škavo.

Srebrne medalje u katama osvojili su Bendžamin Osvald, Nenad Kolar i Dunja Gojkov, a u borbama Tadija Todorović i tim pionira kog čine Bendžamin Osvald i Pavle Kerleta.

Bronzane medalje u katama osvojili su Vukašin Jovanović, Medard Bakota, Aron Bakota, Aleksa Govorković, Vuk Miletić, Luka Boroš, kao i kata tim petlića u kom su Aleksa Govorković, Dušan Jelačik, Dušan Jovanović, ali i kata tim pionira Luka Boroš, Bendžamin Osvald i Vuk Miletić.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

blank

Danas je Praznik rada

Međunarodni Dan radnika ili Praznik rada ima duboke korene u 130 godina tradicije radničkog pokreta i napora za poboljšanje uslova rada širom sveta. U znak

Detaljnije »
blank

Jak vetar

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 12 do 24 stepeni Celzijusa. Relativno nepovolјne biometeorološke prilike za većinu

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.