blank

Spartak slavio u vojvođanskom derbiju! (FOTO+VIDEO)

YouTube video

Reprezentativna pauza je očigledno godila Superligašu Subotice koji je konsolidovao redove nakon niza slabijih rezultata. U meču 7. kola ugostili su ekipu Vojvodine iz Novog Sada u vojvođanskom derbiju i slavili rezultatom 2:0 (1:0).

Strelci: Vidaković 14., Ubiparip 56. minut za Spartak.

Spartak: Manojlović, Tanasijević, Kerkez, Prijović, Bijelović, A.S. Đurasović, Vidaković, Stanojev  (Ćalasan), Todoroski (Tošeski), Ubiparip (Mudrinski), Babić (Mijić).

Vojvodina: Cerević, Lazarević, Rosić (Kajević), Crnomarković, Bjeković (Butraković), Salgueiro, Milosavljević (Nikolić), Radulović, Zukić, Malbašić, Ivanović (Vukić).

blank
Foto: Subotičke.rs

Spartak je poveo u ranoj fazi susreta već u 14. minutu kada je Stanojev odlično izveo prekid, a Vidaković skočio i glavom matirao nemoćnog Cerevića.

U nastavku susreta Vojvodina je imala blagu inicijativu ali bez dobre završnice. Subotičani su udvostručili prednost u 56. minutu kada je Ubiparip pogodio na asistenciju odličnog Đurasovića. Finiš susreta pripao je gostima koji su imali posed i pleli mrežu oko Spartakovog gola, ali je odbrana Subotičana bila na visini zadatka i do kraja sačuvala svoj gol.

Spartak će u narednom kolu ponovo biti domaćin kada na Gradski stadion dolazi ekipa Voždovca koja je u ovom kolu savladala na svom terenu Mladost iz Lučana rezultatom 3:1 (1:1).

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Pretežno sunčano

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 11 do 23 stepena Celzijusa. Relativno povolјne biometeorološke prilike pogodovaće svim

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.