blank

Tošeski pogodio za pobedu! (FOTO+VIDEO)

YouTube video

Fudbaleri Spartaka ugostili su na Gradskom stadionu u okviru 17. kola Mozzart bet Superlige ekipu Radnika iz Surdulice i slavili sa 1:0 (1:0). Gol odluke dao je Tošeski u prvom poluvremenu na asistenciju Bijelovića.

Strelac: Tošeski 13. minut za Spartak.

Spartak: Vulić, Tošeski, Đurasović, Mudrinski, Bijelović, Todoroski, Ćalasan, Tanasijević, Babić, Stanojev, Kerkez. Igrali su još: Ubiparip, Lukić, Rošević, Vidaković.

Radnik: Ranđelović, Milićević, Vranjanin, Kunić, Oreščanin, Jović, Kočić, Tomašević, Mitošević, Abubakar, Gašić. Igrali su još: Hajdarević, Čumić, Bogdanović, Stojanović, Baić.

blank
Foto: Subotičke.rs

Subotičani su upisali drugu vezanu pobedu pod vođstvom novog trenera Nenada Lalatovića koji je očigledno razdrmao ekipu. Spartak je motivisano i agresivno ušao u meč i poveo rano, već u 13. minutu kada je Bijelović oduzeo loptu na polovini terena, nanizao nekoliko igrača i na drugoj stativi uposlio Tošeskog koji je matirao golmana Ranđelovića.

Od tog momenta, pa sve do kraja meča Radnik je imao veći posed i spustio Subotičane na svoju polovinu odakle su vrebali kontranapade. Gosti su jedinu priliku za pogodak imali u drugom poluvremenu kada je Jović promašio iz izgledne situacije pred golom Spartaka.

Nakon susreta svoje utiske i viđenje utakmice izneli su treneri obe ekipe, Nenad Lalatović i Milan Milanović.

Spartak se nakon 17 odigranih utakmica nalazi na 7. poziciji na tabeli sa 22 osvojena boda, a u narednom 18. kolu Superlige Subotičani putuju u Pančevo gde će snage odmeriti sa ekipom Železničara.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.