blank

TSC: Aranđel Stojković žali za propuštenim šansama protiv Crvene Zvezde

Fudbaleri TSC-a izgubili su bodove na svom terenu od Crvene Zvezde u prošlom kolu iako su pružili dobru igru i imali veliki broj prilika.

blank
Foto: TSC

U izjavi za Sportski žurnal, Aranđel Stojković pouzdani defanzivac Bačkotopolčana osvrnuo se na meč protiv Crvene Zvezde:

„Sigurno da je prisutno nezadovoljstvo zbog propuštenih šansi. Utisci se još nisu slegli, svima je jasno da je iza nas dobra utakmica u koju je bilo uloženo mnogo truda i napora da bi se ostvario pozitivan rezultat. Nismo uspeli da realizujemo kreirane šanse. Zvezda nas je kaznila iz dva šuta i isto toliko postigla golova, ali je to kvalitet. Ima još mnogo da se igra, još je mnogo bodova u opticaju i svaka naredna utakmica je najvažnija. Imamo ciljeve i težićemo ka tome da ih ostvarimo ”, zaključio je Stojković.

TSC u narednom kolu gostuje ekipi Kolubare u Lazarevcu.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Danas je Praznik rada

Međunarodni Dan radnika ili Praznik rada ima duboke korene u 130 godina tradicije radničkog pokreta i napora za poboljšanje uslova rada širom sveta. U znak

Detaljnije »
blank

Jak vetar

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 12 do 24 stepeni Celzijusa. Relativno nepovolјne biometeorološke prilike za većinu

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.