blank

TSC dobio Voždovac, Liga Šampiona na vidiku!

Fudbaleri TSC-a savladali su Voždovac na TSC Areni u okviru 5. kola plej-of Super lige rezultatom 2:0 (0:0). Ovom pobedom Bačkotopolčani su na samo korak od toga da obezbede kvalifikacije za Ligu Šampiona.

blank
Foto: FK TSC

Strelci: Ratkov 73., L. Ilić 85. minut za TSC.

TSC: V. Ilić, Petrović, Ćalušić, Stojić, Cvetković (Stojković 90.), Kuveljić, Đakovac, Milosavljević (Vukić 63.), L. Ilić (Krpić 90.), Jovanović (Čolić 90.), Ratkov (Antonić 78.).

Voždovac: Katić, Damjanović, Matić, Zečević, Neškovć, Đuričić, Đorđević (Mijailović 79.), Ivezić (Teodorović 66.), Lazarević (Vujanović 54), Pantović, Burmaz (Jočić 66.).

Još samo dve utakmice dele TSC od kvalifikacija za Ligu Šampiona. Sve je u rukama izabranika Žarka Lazetića koji, ako dobiju poslednje dve utakmice plej-ofa, dolaze do svog cilja.

TSC je od početka susreta stavio do znanja gostima da im je samo pobeda u mislima. Gosti su se opredelili za defanzivu i dobro su stajali u bloku, dok su Bačkotopolčani pokušavali da iskreiraju priliku za gol. Pretili su preko Jovanovića i Stojića.

Sporan detalj dogodio se u 37. minutu kada je Jovanović srušen u šesnaestercu Voždovca, a VAR soba odlučila da je ranije bio ofsajd u korist gostiju. Do kraja poluvremena bilo je žustro na terenu uz nekoliko čarki, ali do kraja poluvremena vredna pomena je velika prilika Voždovca u sudijskoj nadoknadi koju je imao Damjanović.

U 58. minutu imao je Jovanović veliku priliku kada je izašao oči u oči sa Katićem, ali mu je golman gostiju odbranio šut. Konačno u 73. minutu TSC dolazi do prednosti preko Ratkova koji je posle centaršuta Jovanovića glavom loptu sproveo u mrežu. Dilemu oko pobednika u Bačkoj Topoli otklonio je Ilić u 85. minutu kada je na asistenciju Jovanovića savladao Katića.

TSC u narednom kolu putuje u Novi Pazar.

Tabela plej ofa:

blank
Foto: Srbijasport

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Cene goriva u regionu

Šest vezanih neradnih dana tokom predstojećih prvomajskih i uskršnjih praznika idealna su prilika za kraće putovanje, a mnogi građani Srbije kao vid prevoza za odlazak

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.