blank

TSC dočekuje Mladost

Fudbaleri TSC-a iz Bačke Topole danas od 14 časova na svom terenu dočekuju ekipu Mladosti iz Lučana u 25. kolu Mozzart bet Superlige.

blank
Foto: FK TSC

Šef stručnog štaba Žarko Lazetić je izjavio da je ekipa Mladosti, pored Kragujevačkog Radničkog, po rezultatima trenutno u najboljoj formi i da zaslužuju veliki respekt.

“Čekaju nas porođajne muke, igrati protiv njih u ovoj polusezoni u kojoj ostvaruju odlične rezultate i u kojoj su u pet utakmica primili samo jedan gol iz penala je veoma zahtevno. Takmičarska su ekipa sa puno ostvarenih igrača među kojima su i naši bivši saigrači Tumbasević i Cvetinović, a zna se da Tumba gde nas vidi da nam i gol, tako da smo u startu u minusu”, našalio se Lazetić.

On je naglasio da Mladost ne daje mnogo prostora protivnicima i da imaju i golmana Stamenkovića koji brani odlično, kao mladić, ali i da su spremni za duel jer su odgledali sve njihove utakmice i žele da na sutra iskoriste uočene slabosti protivnika. Osvrnuo se i na prethodni meč u Kruševcu.

“Posle utakmice protiv Napretka video sam neke maliciozne naslove. Ja sam i sam rekao da smo odigrali veoma loše prvo poluvreme i da smo zaslužili samo jedan bod, ali to ne znači da ne treba da kažemo da su lopte bile izduvane, a teren katastrofalan. To je činjenica, kao i to da smo mi loše odigrali. Srećom, sutra ćemo imati dobre uslove, na dobrom terenu i sa dobrim loptama, doduše u nepovoljnom terminu zbog koga će na Areni biti manje navijača”, rekao je Lazetić.

Pejić se složio sa trenerom da će utakmica biti složena i teška.

“Kvalitetna su ekipa koja je dobro otvorila drugi deo prvenstva. Analizirali smo njihovu igru i slabosti koje možemo da iskoristimo i verujem da će rezultat biti pozitivan po nas”.

TSC je 3. na tabeli sa 47 osvojenih bodova, dok je ekipa Lučanske Mladosti trenutno na 6. poziciji sa 36 bodova. Prenos meča je obezbeđen na kanalu Arena Premium 1.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Pretežno sunčano

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 11 do 23 stepena Celzijusa. Relativno povolјne biometeorološke prilike pogodovaće svim

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.