blank

U Subotici danas pretežno sunčano, do 30 stepeni

blank blank

Nakon noćašnje provale oblaka, u Suboticu su stigle uobičajene temperature za kraj juna. U našem gradu živa na termometru danas neće prelaziti 30. podeok, dok će najviša dnevna temperatura u nedelju iznositi 31 Celzijusov stepen. Prema najavi Republičkog hidrometeorološkog zavoda, najniža dnevna temperatura tokom vikenda biće 17 stepeni.

Vrednost indeksa UV zračenja je vrlo visoka i kreće se oko 8.

Očekivana biometeorološka situacija izazvaće danas uobičajene tegobe kod većine hronično obolelih. Oprez se savetuje srčanim i cerebrovaskularnim bolesnicima, kao i astmatičarima. Reumatski bolovi i nesanica su mogući kao meteoropatske reakcije.

Kod osoba sa srčanim i disajnim obolјenjima očekivane biometeorološke prilike u nedelju mogu da prouzrokuju pojavu izraženijih tegoba. Od meteoropatskih reakcija su mogući bolovi u mišićima, zglobovima, kao i glavobolјa.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

blank

Cene goriva u regionu

Šest vezanih neradnih dana tokom predstojećih prvomajskih i uskršnjih praznika idealna su prilika za kraće putovanje, a mnogi građani Srbije kao vid prevoza za odlazak

Detaljnije »
blank

Danas pretežno oblačno

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 8 do 22 stepena Celzijusa. Biometeorološke prilike uticaće povolјno na hronično

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.