blank

U Subotici danas pretežno sunčano, u nedelju moguće snežne padavine

blank

Prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda, u Subotici će danas preovladavati sunčano vreme, sa najvišom dnevnom temperaturom do četiri Celzijusova stepena. U nedelju nas očekuje oblačno vreme sa maksimalnom dnevnom temperaturom do nula stepeni i mogućim snežnim padavinama. Najniža dnevna temperatura iznosiće minus tri stepena.

Danas se očekuje relativno nepovolјna bimeteorološka situacija za većinu hronično obolelih. Oprez se savetuje srčanim i cerebrovaskularnim bolesnicima. Kod meteoropata su mogući reumatski bolovi i neraspoloženje.

U nedelju će, usled očekivanih biometeoroloških prilika, izvesne tegobe osećati astmatičari i srčani bolesnici, pa je potrebno da se pridržavaju saveta lekara. Glavobolјa, reumatski bolovi i nervoza mogući su kod osetlјivih osoba.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

blank

Cene goriva u regionu

Šest vezanih neradnih dana tokom predstojećih prvomajskih i uskršnjih praznika idealna su prilika za kraće putovanje, a mnogi građani Srbije kao vid prevoza za odlazak

Detaljnije »
blank

Danas pretežno oblačno

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 8 do 22 stepena Celzijusa. Biometeorološke prilike uticaće povolјno na hronično

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.