blank

Uspeh mladih veslača u Zrenjaninu

blank

Proteklog vikenda je na Peskari u Zrenjaninu održano 5. kolo Omladinske lige Srbije, odakle se Veslački klub Palić vratio sa pet odličja. Domaćini regate na kojoj se takmičilo 76 ekipa pionira i kadeta iz cele Srbije u 15 disciplilna bili su veslački klubovi „Begej 1883″ i „Zreneks”.

Kako su naveli iz kluba, Sergej Čipak osvojio je zlatnu medalju u disciplini skif za kadete, dok je Maša Lekić osvojila srebro u istoj disciplini ali među kadetkinjama. Teodora Blagojević i Boglarka Korhec osvojile su bronzu u diciplini dubl skul za pionirke. U skifu za pionire Lazar Bilbija je osvojio srebrnu medalju, a u dubl skulu za kadete Balint Fileki i Filip Mesaroš osvojili su bronzu.

blank

„Ostali palićki veslači koji su učestovali ‒ Ana Bogosavljev, Luka Pragai, Ivan David i Aron Fodor imaju još jednu šansu da u 6. kolu Omladinske lige pokažu svoje najbolje rezultate. Podsetimo još da je 4. kolo omladinske lige Srbije održano 24. jula na Paliću, a naši veslači su sa tri osvojena odličja pokazali da su u vrhu srpskog veslanja”, poručili su iz Veslačkog kluba Palić.

blank

Na Paliću će 28. avgusta biti održana i tradicionalna regata na jezeru „Subotica Open”, koja se organizuje povodom Dana grada. Kako su naveli, regata je internacionalnog karatkera, najavljeno je učešće klubova iz Mađarske i Hrvatske, te očekuju više od 200 takmičara koji će odmeriti snage u 20 disciplina. U okviru regate „Subotica Open” boduju se i trke za 4. Kup Srbije.

Foto: VK Palić

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

blank

Lider dočekuje Žednik

Fudbaleri Lokomotive u nedelju 28. aprila dočekuju ekipu Žednika. Meč 18. kola Gradske lige igra se na pomoćnom terenu Gradskog stadiona od 17 časova. Pročitaj

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.