blank

Bajmočani iz Ulice Baja Pivljanina nedeljama nemaju kablovsku televiziju (VIDEO)

YouTube video

Kucali smo na sva vrata, ali niko ne zna da nas uputi na ona prava

Ekipa portala Subotičke.rs

Stanovnici Ulice Baja Pivljanina u Bajmoku od šestog februara nemaju kablovsku televiziju, jer je jedan od meštana nepažnjom oborio drvo koje je palo na žice, izazvavši potom pad dve stare bandere.

Marija Ostrogonac iz pomenute ulice kaže da je policija obavila uviđaj, ali da se od tada nije našlo rešenje za njihov problem.

blank

— Policija je izašla i obavila uviđaj, najverovatnije zbog toga što čovek koji je sekao drva nije imao dozvolu za to. Od toga dana vise žice i one nam predstavljaju najveći problem. Do sada nismo mogli izaći iz dvorišta prevoznim sredstvima, pa smo se sami angažovali da podignemo žice, kako bismo mogli isterati traktore i mašine. Zvali smo i Pošta NET i MTS, ali su nam rekli da to nije u njihovoj nadležnosti. Nakon nekoliko poziva su nam čak rekli da niko ništa nije prijavio. To je prosto nemoguće, pošto su iz naše kuće zvali i sin i ćerka, a i policija, kada je izašla na uviđaj. Ovoliko dana biti u haosu je zaista strašno… — kaže Marija Ostrogonac.

Sagovornica apeluje da neko izađe i reši ovaj problem, jer meštani ne znaju šta će biti ako problem postane još veći.

Iz neposrednog razgovora sa komšijom saznajemo da su oni bili i u gradskoj upravi zbog ovog problema, ali da niko nije znao da ih uputi dalje.

— Kada je policija izašla i obavila uviđaj, jasno su nam stavili do znanja da to nije njihov delokrug rada, što je i razumljivo. Koliko znamo, oni su tada pozvali komunalnu miliciju koja bi, po pravilu, trebalo da izda nalog inspekciji, kako bi neko iz inspekcijske službe izašao na teren. Mi trenutno imamo problem zbog zastoja u administrativnoj komunikaciji. Kucali smo na sva vrata, ali niko ne zna da nas uputi na ona prava — zaključio je jedan od komšija koji je želeo da ostane neimenovan.

no images were found

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

blank

Lider dočekuje Žednik

Fudbaleri Lokomotive u nedelju 28. aprila dočekuju ekipu Žednika. Meč 18. kola Gradske lige igra se na pomoćnom terenu Gradskog stadiona od 17 časova. Pročitaj

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.