blank

Kesić dobrodošao u Suboticu

blank

Pokret građanske Subotice juče je, povodom otkazivanje predstave Zorana Kesića, saopštio da više nema mesta za humor i zabavu Subotičana, ako se u predstavi spominju nosioci vlasti u satiričnom obliku.

“Ništa ne sme da poremeti idiličnu sliku zlatnog doba građana Srbije, pogotovo ne ismevanje samopregornog rada i genijalnih odluka vršilaca vlasti. Očigledno u Subotici i osmeh na licu postaje sumnjiv”, navedeno je u saopštenju.

Pokret građanske Subotice dalje navodi da smo došli do podobne i nepodobne zabave građana.

“Sami subotičani su birali neke ljude na najvišem nivou gradske vlasti koji im sada određuju kvalitet zabave u slobodnom vremenu. Da li može gore od ovoga? Može i biće, dok na najvišem nivou države i lokalne samouprave o našem životu odlučuju autokrate i njihovi poslušnici. 

Zoran Kesić je u Suboticu dobrodošao, očekujemo da u našem gradu što pre izvede svoje predstave,  da vidimo ima li u Subotici još trunke slobodarskog duha”, navedenoj je u saopštenu.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Kiša

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 3 do 6 stepeni Celzijusa. Nepovolјna biometeorološka situacija za hronično oboleleosetlјive

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.