blank

Meštani Makove sedmice ujedinjeni u borbi protiv ilegalnih migranata (VIDEO)

YouTube video

Meštani Makove sedmice i pripadnici Narodne patrole okupili su se juče u centru naselja kako bi iskazali protest protiv ilegalnih migranata koji slobodno šetaju njihovim krajem i celim gradom. Oni su, kako su naveli, uplašeni za svoju decu i sebe, s obzirom na to da je priliv migranata sve veći, za šta krive somborske taksiste koji ih dovoze do šume koja je u blizini granice sa Mađarskom.

Tom prilikom su pozvali taksiste da to više ne čine, jer se ne osećaju bezbedno, uprkos tome što imaju policijski nadzor. Osvrnuli su se i na događaj od pre nedelju dana, rekavši da su bili uplašeni i pre tog obračuna, a da nakon njega naročito strahuju, s obzirom na to da su migranti naoružani vatrenim oružjem i da je broj povređenih mnogo veći nego što se navodi.

Ono što je meštane naročito zabrinulo i razljutilo jeste što predsednik Mesne zajednice Makova sedmica Mirsad Nalić nije bio prisutan na protestu.

Kako se meštani osećaju, kakve probleme imaju sa migrantima i sa kojim ciljem su se okupili, saznajte u video-prilogu.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Lider dočekuje Žednik

Fudbaleri Lokomotive u nedelju 28. aprila dočekuju ekipu Žednika. Meč 18. kola Gradske lige igra se na pomoćnom terenu Gradskog stadiona od 17 časova. Pročitaj

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.