blank

Prekid u isporuci prirodnog gasa u Subotici

Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture objavilo je da će zbog radova na izgradnji brze pruge biti prouzrokovan prekid u isporuci prirodnog gasa dana 26. decembra u periodu od 6 časova sa očekivanim trajanjem ne duže do 24 časa, na teritoriji grada Subotice.

blank
Foto: Piksabej

— Zbog omogućavanja i ubrzavanja daljih radova na izuzetno važnom projektu za našu zemlju, izgradnje brze pruge Beograd – Budimpešta, deonica Novi Sad – Subotica – sa Mađarskom državnom granicom, Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture i grad Subotica nalaže investitoru JKP „Suboticagas“ Subotica i izvođaču radova „Graditelj NS“ Novi Sad, da izvrši prespajanje novog gasovoda sa postojećim, i pored toga što je grejna sezona u toku, i to na šest lokacija — navedeno je u saopštenju.

Zbog ovih radova u navedenom terminu ne svojom krivicom JKP „Suboticagas“ Subotica, neće moći da izvrši svoju obavezu snabdevanja svojih potrošača.

O ponovnom uspostavljanju snabdevanja prirodnim gasom, građani će biti obavešteni putem medija.

Dežurne službe JKP „Suboticagas“ Subotica će tog dana kao i narednih dana biti na raspolaganju potrošačima neprekidno 24 časova. Telefoni dežurne službe su: 024/641-211 i 0800/100-202.
Mole se potrošači za razumevanje.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Lider dočekuje Žednik

Fudbaleri Lokomotive u nedelju 28. aprila dočekuju ekipu Žednika. Meč 18. kola Gradske lige igra se na pomoćnom terenu Gradskog stadiona od 17 časova. Pročitaj

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.