blank

Press povodom početka turnira „Stevan Ćele Vilotić“ (FOTO)

Sutra počinje 29. Memorijalni turnir „Stevan Ćele Vilotić“. Tim povodom, danas se u Medija centru održala konferencija za medije na kojoj su se prisutnima obratili Dejan Vuković, sekretar Sportskog saveza Subotice, tim menadžer reprezentacije Pavle Simić, selektor Radovan Krivokapić i  igrači Aleksandar Stanković i Luka Lijeskić.

blank
Foto: Subotičke.rs

Dejan Vuković, sekretar Sportskog saveza Subotice obratio se prisutnima i rekao da je grad Subotica ponosan na ovaj turnir.

„Grad i Sportski savez su veoma ponosni na ovaj turnir. Kao što znate, sa ovog turnira su otišli momci koji su osvojili i Evropsko i Svetsko prvenstvo. Ponovo ćemo i ove godine praviti dnevne biltene. Svaki dan će reprezentativci imati mogućnost da u dnevnim biltenima čitaju izveštaje sa utakmica i da čitaju o Subotici. Zahvaljujem se svim klubovima koji su omogućili terene za trening i naglašavam da je ulaz na sve mečeve besplatan”, Vuković.

blank
Foto: Subotičke.rs

Selektor reprezentacije Srbije do 19 godina, Radovan Krivokapić, osvojio je kao igrač ovaj turnir, a predvodiće naše momke, te se nada osvajanju prvog mesta.

„Zahvaljujem se gradu Subotici i Sportskom savezu, medijima, na svemu što činite svih ovih godina da se ova selekcija oseća prijatno u Subotici. Ja sam nekoliko godina bio prisutan kao sportski radnik ispred Fudbalskog saveza Srbije i upoznat sam sa kvalitetom turnira, sa organizacijom. Ove godine prvi put sam tu kao selektror ove generacije. Dobro ćemo se spremiti za ovaj turnir, jer je ovo idealna prilika da se spremimo za ono što nam je glavni cilj a to je prvi krug Kvalifikacija u novembru mesecu gde imamo svoje ciljeve i želje”, istakao je Radovan Krivokapić.

Kapiten ove generacije, Aleksandar Stanković i golman Luka Lijeskić rekli su da je atmosfera u ekipi sjajna i da igrači jedva čekaju početak turnira. 

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Pretežno sunčano

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 11 do 23 stepena Celzijusa. Relativno povolјne biometeorološke prilike pogodovaće svim

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.