blank

Rukometni turnir za veterane okupio preko 500 takmičara! (VIDEO)

YouTube video

Zaljubljenici u rukomet, članovi Rukometnog udruženja veterana „Old school – stara škola“ po šesti put bili su organzatori Međunarodnog turnira veterana i veteranki. Entuzijastična mlada ekipa koja stoji iza „stare škole“ okupila je 38 ekipa iz Slovenije, Hrvatske, Mađarske, Slovačke, Rumunije, Slovenije, Makedinije, Crne Gore i Srbije, u muškoj i ženskoj konkurenciji.

Tri dana rukometa i tri nezaboravne noći pratile su ovaj rukometni spektakl u starijim kategorijama, bivših i još uvek aktivnih igrača ovog trofejnog srpskog sporta. Kada su pre šest godina počeli ovaj poduhvat, organizatori nisu ni sanjali da će odaziv biti skoro stopostotan, a osmesi, pesma i zagrljaji, zaštitini znaci ovog veteranskog turnira.

blank
Foto: Subotičke.rs

Gosti nisu krili zadovoljstvo što su ponovo u Subotici. Mešali su se jezici, pesma i galama, a euforija ponovnog viđenja bila je na vrhuncu.

Ekipa iz Trogira godinama dolazi na slične turnire, ali se na subotički odaziva sa posebnim zadovoljstvom. Mira umetničkog imena Čiki, ima 69 godina i još uvek trči za rukometnom loptom. Vladimir Petrić, naš proslavljeni reprezentativac nastupao je za ekipu iz Rume.

blank
Foto: Subotičke.rs

Pokrovitelji turnira su Grad Subotica, Sportski savez Srbije i Subotice, i mnogobrojni sponzori koji su prepoznali kvalitet ove trodnevne sportske manifestacije.

I dok gledate kadrove sa otvaranja turnira, gde više od 500 ljudi u glas peva, da vam kažemo da je u muškoj pobedila ekipa „Slobode“ iz Tuzle, a kod dama Dalmatine iz Splita bile su najbolje u ženskoj konkurenciji. Treba ddodati da povreda nije bilo, osim mamurluka posle tri dana lumpovanja. Ali valjda je to i normalno kad se nađu stari prijatelji.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.