blank

Spartak u gostima Radniku

Subotičani u drugom kolu Super lige putuju na nezgodno gostovanje ekipi Radnika iz Surdulice. Utakmica se igra u ponedeljak od 18 časova u Nišu, a šef stručnog štaba Vladimir Keržakov očekuje težak meč.

blank
Foto: Youtube/ Fk Spartak

Na konferenciji za medije govorili su trener Vladimir Keržakov i kapiten Dejan Kerkez i obojica su istog mišljenja da će meč biti težak i drugačiji nego što je bio meč sa IMT-om.

„Početak je sezone i svi su otprilike na istom nivou. Protivnik je dosta kvalitetan, igrali su nerešeno prošlu utakmicu, čekaju u dobrom raspoloženju meč sa nama. Biće nam izuzetno teška utakmica, ali i vrlo interesantna”, rekao je ruski stručnjak.

„Kao što je šef rekao, čini mi se da su ekipe dosta ujednačene. Čeka nas teška i zanimljiva utakmica u kojoj će biti neizvesno i koju će odlučiti neke sitnice i detalji. Na nama je da se još ova dva dana spremimo i da probamo da zabeležimo dobar rezultat”, rekao je pouzdani defanzivac Dejan Kerkez.

Keržakov se osvrnuo i na transfer Srđana Hrstića u Hacken. On je rekao da je mladi napadač svojim treniranjem i posvećenošću zaslužio da pređe u veći klub. Poželeo mu je sreću i sve najbolje u nastavku karijere.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.