blank

Stand up komičar Goran Vinčić oduševio Subotičane (VIDEO)

YouTube video

“Nataša, snimaš li ti ovo?” – Ono kad te veliki Goran Vinčić pomene na pozornici, pred punom salom, kao inspiraciju za stand up, pa se sala trese od smeha – neprocenjivo. I kad kažem „veliki“ ne mislim tu na kilažu šarmantnog Vinčića, nego na neverovatnog improvizatora, komičara, koga – kad ga slušate, mislite kako je to što Vinčić radi najlakša stvar na svetu. Zasmejati publiku, prosto kao pasulj.

Na moje pitanje uvek ima nešto još da doda, u svom maniru, da odgovori ako mu se učini prikladnim, ili da ne odgovori, sve uz smešak.

blank
Foto: Subotičke.rs

Goran je u sali Dečjeg pozorišta stand up „Reci mi da se šališ“ rasprodao za tili čas i to dva puta, jednu za drugom. Profesionalac, vozač, pevač, muzičar, jednom rečju – šarmer pedeset minuta, i to u dva termina, lagano je pratio puls publike i shvatio da mu za sledeće gostovanje treba veći prostor.

Davno je shvatio da mu je ova vrsta komičnog nastupa idealna za razgovor o zabranjenim stvarima, nastupa gde god ima struje, karatista po sportskoj vokaciji, u razgovoru ozbiljno neozbiljan oduševio je mene, kao i subotičku publiku pred kojom je nastupao.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Cene goriva u regionu

Šest vezanih neradnih dana tokom predstojećih prvomajskih i uskršnjih praznika idealna su prilika za kraće putovanje, a mnogi građani Srbije kao vid prevoza za odlazak

Detaljnije »
blank

Danas pretežno oblačno

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 8 do 22 stepena Celzijusa. Biometeorološke prilike uticaće povolјno na hronično

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.