blank

Tradicionalna Međunarodna smotra oldtajmera za vikend

U organizaciji Međunarodnog oltajmer kluba „Subotica” ovoga vikenda biće održan tradicionalni susret ljubitelja oldtajmera na kome će se tri dana družiti vozači iz Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Mađarske, Makedonije i Srbije.

blank
Foto: Međunarodni Oldtajmer Klub Subotica

Na susretu će se naći 60 vozila, sa preko 120 učesnika, a već u petak će biti organizovan prvi skup. Subota je rezervisana za Tavankut, gde će se u krugu crkve organizovati izložba oldtajmera. Prozivka je sledeća destinacija u popodnevnim satima.

U nedelju će se stari lepotani na četiri točka parkirati ispred Gradske kuće:

„Međunarodni kliub oltajmera „Subotica” broji 80 članova i to je jedini ovakav klub u regionu sa grbom grada. Posle Monte Karla mi smo prvi koji je organizovao i zimski susret, na kome je u Sarajevu bilo 35 automobila. Predstavljali smo Suboticu i uspeli smo da spojimo šest država. Sledeće godine, bićemo organizatori zimskog relija, za 40 godina Olimpijade u Sarajevu, a cela manifestacija zakazana je za 8. februar”, istakao je predsednik oltajmer kluba Filip Bjelac.

Poziv za ovu specifičnu izložbu upućen je svima, ali posebno onima koji bi mogli da se uvere da nisu samo nova i brza vozila jedino što je interesantno, da nije samo čar u novim automobilima, već je lepota u oltajmerima, čulo se na današnjoj najavi ovog događaja.

Međunarodni klub oldtajmera „Subotica” organizovali su niz humanitarnih akcija za najmlađe, pa se i na taj način ovaj klub angažuje kao društveno odgovoran. Članovi ovoga kluba sa ponosom predstavljaju svoj grad i ponosni su na čuvanje starih vrednosti, kroz ljubav prema starim četvorotočkašima koji odolevaju vremenu.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Jak vetar

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 12 do 25 stepeni Celzijusa. Kod većine hroničnih bolesnika i meteoropata

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.