blank

Nagradni konkurs Savremene galerije

blank

Savremena galerija Subotica saopštila je posredstvom svoje „Fejsbuk” stranice da je otvoren nagradni konkurs, u kom posetioci imaju priliku da osvoje grafiku Miroslava Jovančića i katalog izložbe.

Kako je navedeno, zainteresovani treba da izaberu jednu sliku iz albuma sa izložbe „Miror for a blajnd men”, zatim da napišu kratku poetsku formu, te da je pošalju uz izabranu sliku imejlom na adresu: [email protected]. U imejlu je potrebno navesti broj telefona.

„Svi prijavljeni radovi će biti šifrirani i poslati članovima stručnog žirija koji će izabrati tri najuspelija ostvarenja”, .

Nagradni konkurs otvoren je do 26. novembra.

Pobednici će biti obavešteni imejlom, a njihova imena i nagrađene pesme biće objavljene na zvaničnom sajtu i na stranicama Savremene galerije na društevnim mrežama. Pobednicima će grafike uručiti umetnik Miroslav Jovančić.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

blank

TOP 50 albuma 2022. godine

U 2022. uživali smo u sjajnim konceptualnim radovima, od kojih su mnoga obeležena duhom oslobođenja i pregrupisavanja nakon godina izolacije. Imali smo povratke legendarnih umetnika

Detaljnije »
blank

Džon Koks u “Krupari”

U nedelju, 25. septembra, gost Đorđa Kuburića u “Krupari” biće prevodilac Džon Koks. Povod za Koksovo gostovanje je objava romana “Put za Birobidžan” Judite Šalgo

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.