blank

Nagradni konkurs „Piši Deda Mrazu” otvoren još pet dana

blank
Osamnaesti nagradni konkurs Pošte Srbije „Piši Deda Mrazu” za decu iz cele zemlje, uzrasta do deset godina, završava se 5. decembra. Ostalo je još pet dana da mališani pošalju svoje najlepše priče, crteže, poruke, pesme ili kombinovane literarno-likovne formate i osvoje vredne nagrade. Rad je potrebno poslati na sledeću adresu: Poštanski pregradak 900, 11000 Beograd 6, sa naznakom: nagradni konkurs „Piši Deda Mrazu”.

Za pojedinačne radove obavezno je naznačiti ime i prezime autora, datum rođenja, adresu i kontakt telefon roditelja na poleđini rada, dok je za grupne radove neophodno navesti naziv, adresu i kontakt telefon ustanove, škole ili vrtića, odeljenje ili vaspitnu grupu i broj dece koja su učestvovala u kreiranju rada.

U pismo je potrebno spakovati i saglasnost roditelja/staratelja za prijavu pojedinačnog rada, ili saglasnost roditelja/staratelja za prijavu posredstvom predškolskih i školskih ustanova.

Obrazac saglasnosti i uslove ovog nagradnog konkursa možete pronaći na zvaničnom sajtu Pošte Srbije (www.posta.rs).

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

blank

Danas je Mikulaš

Na današnji dan, prema gregorijanskom kalendaru, obeležava se Sveti Nikola. Ovaj crkveni praznik naziva se i Mikulaš, a on označava početak darivanja povodom praznika Božića.

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.