blank

Fudbalerke Spartaka ubedljivo savladale Slogu

Fudbalerke Spartaka ugostile su ekipu Sloge iz Zemuna i ubedljivo slavile rezultatom 5:0 (3:0) u okviru 14. kola Super lige za dame.

blank
Foto: ŽFK Spartak

Strelci: Anastasija Ćirić, 3. i 31. minut, Isidora Vučković, 6. minut, Alina Baka, 87. minut, Živana Stupar, 90. minut.

ŽFK Spartak: Milica Kostić, Isidora Vučković, Violeta Slović, Viktorjia Tihon, Kejla Hansen, Anđela Frajtović, Tijana Filipović, Sara Pavlović, Živana Stupar, Sidni Štajner, Anastasija Ćirić. Igrale su još: Alina Baka, Anđela Marković, Aleksandra Gajić, Milica Gaković, Nađa Uvalin.

Sloga: Ljiljana Gardijan, Anja Medić, Nataša Blagojević, Emilija Živković, Tijana Batočanin, Marija Dabić, Anđela Paunović, Milica Popović, Aleksandra Zlatanović, Iva Gajević, Ana Trutić. Igrale su još: Zlata Milanović, Nikolina Milić, Tamara Radinović, Maša Džunić.

Sa dva brza gola fudbalerke Spartaka su najavile debakl Sloge. Do vođstva Spartak je došao u trećem minutu nakon što je Sara Pavlović izvela korner, a Anastasija Ćirić iz neposredne blizine loptu ubacila u mrežu. Drugi gol postigla je Isidora Vučković šutem sa ivice šesnaesterca u 6. minutu. Na 3:0 povisila je ponovo Anastasija Ćirić nakon dobro izvedenog kornera Sare Pavlović.

Drugo poluvreme proteklo je bez mnogo šansi i tečne igre, ipak dva gola na samom kraju susreta popravila su utisak. Na 4:0 povisila je Alina Baka u 87. minutu, a konačnih 5:0 postavila je Živana Stupar u 90. minutu igre.

Prva dva kruga u 14 kola liga takmičenja su završena. Predstoji, treći završni krug takmičenja koji će se obaviti u 6 narednih kola: u plej-ofu i plej-autu. U plej-ofu, u borbi za šampionsku titulu, uz Spartak će se takmičiti Crvena zvezda, TSC i Sloga.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Cene goriva u regionu

Šest vezanih neradnih dana tokom predstojećih prvomajskih i uskršnjih praznika idealna su prilika za kraće putovanje, a mnogi građani Srbije kao vid prevoza za odlazak

Detaljnije »
blank

Danas pretežno oblačno

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 8 do 22 stepena Celzijusa. Biometeorološke prilike uticaće povolјno na hronično

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.