blank

Košarkaši nastavili pobednički niz

Košarkaši Spartak Office Shoes-a ostvarili su osmu uzastopnu pobedu u Admiral bet košarkaškoj ligi. Sinoć su Subotičani u Kragujevcu bili bolji od domaćeg Radničkog i slavili u 26. kolu rezultatom 64:83 (15:25, 17:28, 18:24, 14:16).

blank
Foto: Spartak Office Shoes

Radnički: West 2, Webster 11, Cabrilo 4, Croft 18, Đerasimović 2, Milosavljević, Dobrašinović, Labović 1, Nikolić, Dautović 2, Nikolić 18, Balgojević 4.

Spartak Office Shoes: Cerovina 2, Cvetković 5, Stepanović 2, Milisavljević 5, Radosavljević 12, Medarević 11, Tejić 4, Lazić 18, Gordić 4, Sokolović, Marelja 9, Barna 11.

Subotičani su tokom celog meča kontrolisali igru i rezultat. Na parketu je bilo svih 12 igrača, a jedino se Sokolović nije upisao u strelce. Na ovom meču nisu nastupali Mozli i Kutlešić.

Nakon meča trener Spartaka Vladimir Jovanović je istakao da je zadovoljan kako je njegova ekipa energetski izgledala, obzirom na obaveze u prethodnom periodu.

U narednom kolu Spartak u subotu 30. marta od 17 časova u Hali sportova dočekuje ekipu Čačak 94.

Tabela:

blank
Foto: Srbijasport

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Cene goriva u regionu

Šest vezanih neradnih dana tokom predstojećih prvomajskih i uskršnjih praznika idealna su prilika za kraće putovanje, a mnogi građani Srbije kao vid prevoza za odlazak

Detaljnije »
blank

Danas pretežno oblačno

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 8 do 22 stepena Celzijusa. Biometeorološke prilike uticaće povolјno na hronično

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.