blank

Rukometaši poraženi u Crvenki

Rukometaši Spartaka gostovali su u Crvenki u okviru 19. kola Super B lige ekipi Crvenka Jafa i pretrpeli poraz rezultatom 25:23 (15:16).

blank
Foto: Subotičke.rs

Crvenka jafa: Z. Dragić, M. Tomić, Marjanac, Karanović 1, Mirić 3, Račić 1, Prolić, Šveljo 1, Nikolić, Ivić 2, Bekić 6, A. Tomić 2, S. Dragić, Lasica, Medić 4, Feješ 5.

Spartak: Miskin, Ivić, Marić, Kuburović 4, Laković 2, Lisov, Spremo 1, Cmiljanović, Radojčić 1, Bukvić 4, Milinković 2, Spasić 4, Kolarić, Ćosić 5, Vojvodić, Maksimović.

Subotičani su imali prednost na poluvremenu u veoma zanimljivom duelu dve kvalitetne ekipe. Meč je u drugom poluvremenu prelomio golman domaćih koji je sa nekoliko odbrana doprineo da se njegova ekipa pred kraj meča odlepi na plus 3.

U narednom kolu Spartak na svom terenu igra meč 20. kola protiv Radničkog iz Obrenovca. Utakmica je na programu sutra od 18 časova u Hali sportova.

Tabela:

blank
Foto: Srbijasport

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Cene goriva u regionu

Šest vezanih neradnih dana tokom predstojećih prvomajskih i uskršnjih praznika idealna su prilika za kraće putovanje, a mnogi građani Srbije kao vid prevoza za odlazak

Detaljnije »
blank

Danas pretežno oblačno

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 8 do 22 stepena Celzijusa. Biometeorološke prilike uticaće povolјno na hronično

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.