blank

Spartak Office Shoes dočekuje Čačak

Košarkaši Spartak Office Shoes-a vratili su se u Suboticu nakon obaveza u ABA 2 ligi i nakon meča u Kragujevcu. Ekipi predstoji meč 27. kola Admiral bet košarkaške lige protiv ekipe Čačak Quantox 94.

blank
Foto: Spartak Office Shoes

Na današnjoj konferenciji za medije prisutnima su se obratili trener Subotičana Vladimir Jovanović i košarkaš Aleksandar Marelja.

Aleksandar Marelja koji je u Spartak stigao pre mesec dana zadovoljan je kako klub funkcioniše. O ciljevima do kraja sezone je rekao:

“Dobro se trenira, imamo jasan cilj, a to je da na svakoj utakmici dajemo maksimum, bez obzira protiv koga igramo, i bez obzira na prethodne okolonosti, umor ili slično”.

Trener Vladimir Jovanović očekuje da će Čačani doći motivisani:

“Očekuje nas takmičarska ekipa, dosta su menjali sastav. U Čačku su nam napravili velike probleme, neće biti jednostavno, ali se nadam da ćemo izaći kao što smo izlazili u poslednje vreme bez obzira ko je protivnik”, rekao je strateg Spartaka.

Strateg Spartaka je pozvao navijače da dođu u što većem broju, kako u subotu, tako i u narednim mečevima ABA 2 lige, jer je to bitno ne samo za njegovu ekipu, nego i za ceo grad kako bi se ostvarile ambicije kluba, i kako bi u grad doneli više košarke.

Meč Spartak Office Shoes – Čačak 94 Quantox se igra u subotu, 30. marta od 17 časova, u Hali sportova.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Cene goriva u regionu

Šest vezanih neradnih dana tokom predstojećih prvomajskih i uskršnjih praznika idealna su prilika za kraće putovanje, a mnogi građani Srbije kao vid prevoza za odlazak

Detaljnije »
blank

Danas pretežno oblačno

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 8 do 22 stepena Celzijusa. Biometeorološke prilike uticaće povolјno na hronično

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.