blank

TSC savladao Voždovac na „krovu”

TSC je, posle remija sa Vojvodinom, gostovao ekipi Voždovca u okviru 30. kola Mozzart bet Super lige. Bačkotopolčani su nakon preokreta slavili rezultatom 3:1 (2:1) i tako zadržali drugu poziciju na tabeli.

blank
Foto: FK TSC

Strelci: Teodorović 13. minut za Voždovac, Jovanović 22., Ratkov 30. i Mirčevski 90. minut za TSC.

Voždovac: Katić, Damjanović, Jočić (Kadrić), Lazarević (Medić), Matić, Nešković, Pantović, Teodorović (Stoisavljević), Zečević, Đorđević, Đuričić (Daničić).

TSC: Filipović, Krstić, Stojić, Antonić, Petrović, Kuveljić (Krpić), Đakovac, Cvetković, L. Ilić (Milosavljević), Jovanović (Mirčevski), Ratkov (Vukić).

Završen je regularni deo ligaškog fudbalskog šampionata Srbije za TSC. Pred sedam mečeva plej-ofa, TSC je uz meč više na tabeli pobegao Partizanu na pet bodova razlike zahvaljujući preokretu “na krovu”.

Voždovac je poveo u 13. minutu golom Teodorovića, ali je nedugo zatim Jovanović poravnao na 1:1. TSC je do preokreta stigao u 30. minutu kada je Ratkov postigao pogodak za 2:1. Tim rezultatom je i završeno prvo poluvreme.

U drugom poluvremenu Voždovac je izašao ofanzinije na TSC, ali je odbrana Bačkotopolčana bila na visini zadatka sve do kraja susreta. Dugo je na semaforu stajalo 2:1, a onda je u poslednjim minutima Voždovac krenuo na sve ili ništa, ali ih je TSC kaznio nakon kontre. Mirčevski je sačekao povratnu loptu od Vukića, oslobodio se čuvara i poslao loptu iza leđa Katića za konačnih 3:1.

Tabela Mozzart bet Super lige:

blank
Foto: Srbijasport

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.