blank

Vojvođanska liga: Za vikend se igra 27. kolo

U subotu i nedelju, na terenima Vojvođanske fudbalske lige grupa Sever, igraju se mečevi 27. kola. U subotu Bačka dočekuje Vrbas, dok se u nedelju u Novom Žedniku igra meč „biti ili ne biti” za Preporod koji dočekuje Radnički iz Bajmoka.

blank
Foto: Subotičke.rs

Biće zanimljivo za vikend na terenima Vojvođanske lige, a i lepo vreme koje se najavljuje obećava dobru posetu kraj Somborske kapije u subotu i Novom Žedniku u nedelju.

Bačka u subotu od 17 časova dočekuje odličnu ekipu Vrbasa u meču koji je obeležen kao derbi 27. kola. Susret dve ekipe koje će igrati rasterećeno, jer se nalaze u bezbednoj zoni na tabeli. Bačka će pokušati da se revanšira Vrbasu za ubedljiv jesenji poraz od 5:1.

Najzanimljiviji susret 27. kola je svakako komšijski derbi koji se igra u nedelju u Novom Žedniku od 17 časova gde se sastaju domaći Preporod i Radnički iz Bajmoka. Preporod se nalazi u situaciji da ne sme da kiksne, jer bi ga loš rezultat doveo u lošu situaciju dva kola pred kraj. Radnički je u naletu forme pa ljubitelje fudbala očekuje veoma zanimljiv meč koji obećava dobru posetu.

Ostali mečevi 27. kola Vojvođanske lige sever:

blank
Foto: Srbijasport

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.