blank

Sajt 4zida.rs svrstan među pet najboljih poslovnih i društvenih servisa

blank

Sajt za oglašavanje nekretnina 4zida.rs proglašen je za jedan od pet najboljih u kategoriji „Poslovni i društveni servisi“. Ovim priznanjem, sajt 4zida.rs svrstan je u izbor „Top 50 – najbolje iz onlajn sveta“ koji već 24 godine organizuje poznati časopis “PC Press”.

– Infostud grupa je na ovom tržištu već dvadeset godina i poznato je da smo jedni od pionira digitalnih biznisa. Digitalizovali smo tržišta zapošljavanja i prodaje automobila, a sada digitalizujemo tržište osiguranja. Ono što mi je posebno drago, jeste da smo na tržište nekretnina, kojim se bavi naš portal, ušli znatno kasnije, kada je ono već bilo izgrađeno i kada su tu postojali i drugi igrači – izjavila je ovim povodom Branislava Gajić Stanojević, direktorica sajta 4zida.rs i osnivač Infostud grupe. – Uspeli smo da pomognemo da samo tržište nekretnina napreduje, da stvorimo dodatnu vrednost i nove kvalitete za naše korisnike. To je ono što mi je posebno drago.

Pored sajta 4zida.rs, u kategoriji „Poslovni i društvenih servis“ priznanja su dobili i sajtovi Eponuda.com, Kliping.rs, Deskandmore.com, a sajt eUprave proglašen je za najbolji iz ove kategorije, preneo je sajt 4.zida.rs.

Nagrade su dodeljivane i u kategorijama „Informativni portali“, „E-commerce“, „Sport i turizam“, „Obrazovanje i kultura“ i „Dom i zabava“.

Ovogodišnji žiri činili su profesionalci iz sveta digitalnog marketinga i medija – Anđelka Ducić, Istok Pavlović, Sanja Lalević, Uroš Bogdanović, kao i urednici “PC Press”-a. Stručni žiri ocenjivao je sadržaj, ažurnost i dizajn predloga i izabrao pedeset najboljih sadržaja.

Publika “PC Press”-a je prethodnih meseci predlagala svoje favorite, među kojima je žiri birao pobednike, što ovoj nagradi, kako ističu u Infostudu, daje posebnu vrednost.

Foto: Piksabej

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.