blank

Rukometaši se pobedom oprostili od svoje publike (VIDEO)

YouTube video

Rukometaši Spartaka odigrali su sinoć poslednji meč pred svojom publikom u tekućem šampionatu Super B lige grupa Centar. Subotičani su ugostili Radnički iz Obrenovca u okviru 20. kola i ostvarili ubedljiv trijumf rezultatom 40:25 (17:14).

Spartak: Vojvodić, Marić 1, Maksimović, Kuburović 4, Miskin 2, Spasić 5, Laković 9, Spremo 6, Lisov, Bukvić 5, Ivić, Ćosić 3, Cmiljanović 1, Kolarić 2, Radojičić 1, Milinković 1.

Radnički: Vidaković 1, Nedić 5, Basara, Sofranić, Duracović 5, Ivanović, Puretić 5, Damjančević, Bogunović, Bojić 6, Jovanović, Filipović, Delić, Ostojić 2.

blank
Foto: Subotičke.rs

Ekipa Slaviše Lakovića ušla je nešto ležernije u meč, pa su gosti iskoristili nekoliko grešaka i imali minimalno vođstvo. Na sredini prvog poluvremena Spartak je zaigrao angažovanije i do pauze otišao na odmor sa 3 gola prednosti.

U nastavku potpuna dominacija Subotičana. Ređale su se dobre akcije i lepi golovi. U domaćim redovima prednjačili su Laković i Spremo, a u finišu meča odličnu rolu imao je i čuvar mreže Lisov koji je zaključao gol i poneo epitet najboljeg igrača ovog duela.

blank
Foto: Subotičke.rs

Nakon meča svoje utiske izneli su trener domaće ekipe Slaviša Laković i kapiten Strahinja Spremo koji su se složili da je ekipa u meč ušla nešto opuštenije, ali da je na kraju ipak zasluženo osvojila bodove.

Spartaku predstoje još dva meča. Ekipa će najpre gostovati Lavovima u Beogradu, dok će u poslednjem kolu igrati sa Lavovima u Bačkoj Palanci.

Tabela:

blank
Foto: Srbijasport

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Cene goriva u regionu

Šest vezanih neradnih dana tokom predstojećih prvomajskih i uskršnjih praznika idealna su prilika za kraće putovanje, a mnogi građani Srbije kao vid prevoza za odlazak

Detaljnije »
blank

Danas pretežno oblačno

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 8 do 22 stepena Celzijusa. Biometeorološke prilike uticaće povolјno na hronično

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.