blank

Rukometaši Spartaka ubedljivo savladali Hercegovac (FOTO+VIDEO)

YouTube video

Rukometaši Spartaka ugostili su ekipu Hercegovca iz Gajdobre u okviru 20. kola Super B lige. Ubedljivi su bili Subotičani i slavili rezultatom 32:22 (16:10).

Spartak: Starčević, Momić 2, Miskin 6, Marić, Ivić 1, Potpara, Gašić, Spremo 2, Radosavljević 4, Perazić 4, Bukvić 2, Stevović 2, Živković 7, Laković 3, Vojvodić, Maksimović.

Hercegovac: Marjanov 1, Popara 1, Jovanović, Dutina 1, Milošević 2, Doder 4, Kočić 10, Marković, Mirić 3, Ćeran.

blank
Foto: Subotičke.rs

Dobro je otvorio utakmicu Spartak i poveo sa dva gola ali su gosti uzvratili i izjednačili. U nastavku su Subotičani napravili seriju od plus šest pre svega sa raspoloženim Živkovićem. Nakon toga su pogađali Radosavljević i Miskin pa se na odmor otišlo sa rezultatom 16:10.

U nastavku Spartak je nastavio sa dobrom igrom i pitanje pobednika nije dolazilo u pitanje. Pobegli su Subotičani na plus 10 što je bilo previše za u ovom trenutku slabije rukometaše iz Gajdobre.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Cene goriva u regionu

Šest vezanih neradnih dana tokom predstojećih prvomajskih i uskršnjih praznika idealna su prilika za kraće putovanje, a mnogi građani Srbije kao vid prevoza za odlazak

Detaljnije »
blank

Danas pretežno oblačno

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 8 do 22 stepena Celzijusa. Biometeorološke prilike uticaće povolјno na hronično

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.