blank

TSC slavio u Lazarevcu

Fudbaleri TSC-a ostvarii su veoma važnu pobedu na gostovanju u Lazarevcu protiv Kolubare u okviru 26. kola Mozzart bet Super lige. Izabranici Žarka Lazetića slavili su rezultatom 1:0 (0:0).

blank
Foto: FK TSC

Strelac: Petrović 67′

Kolubara: Stanivuković, Bakić, Ćosić (Bagarić), Ilić, Kočović, Lončar (Radovanović), Milićević, Nikolić (Mrkić), Donald (Sadiković), Simović, Đuranović (Vukušić)

TSC: V. Ilić, Antonić , Stojić, Stojković, Petrović, Radin (Kuveljić), Đakovac, Cvetković, L. Ilić (Milosavljević), Ratkov, Jovanović (Krpić)

Fudbaleri TSC-a zabeležili su minimalnu pobedu na gostovanju Kolubari i nastavili poteru za drugoplasiranim Partizanom koji ima dva boda više.

Susret 26. kola Mozzart bet Superlige u Lazarevcu između TSC-a i Kolubare odlučio je levi bek gostiju Nemanja Petrović.

TSC je poveo u 67. minutu. Saša Jovanović je centrirao sa desne strane, loptu je dočekao Petrović na drugoj stativi i poslao je u mrežu.

Minut ranije napadač Kolubare Uroš Đuranović prošao je po levoj strani, utrčao u kazneni prostor i šutirao iz blizine. Uklizao je Milan Radin i sačuvao mrežu.

Gosti su tokom meča imali više povoljnijih prilika, u prvom delu šanse su propustili Nemanja Stojić i Petar Ratkov. Potom je udarac Saše Jovanovića iz povoljne situacije u 23. minutu odbranio golman Dejan Stanivuković.

Kolubara je najbolju priliku imala u 37. minutu kada je Uruš Đuranović presekao napad gostiju na centru i krenuo u solo prodor. Nesebično je pokušao da na drugoj stativi proigra Gorana Lončara koji je za malo zakasnio.

Tabela Super lige:

blank
Foto: Srbijasport

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.