blank

Rapsodija Bajmočana

Fudbaleri Radničkog iz Bajmoka ostvarili su trijumf na gostovanju protiv Vojvodine u Bačkom Gradištu rezultatom 1:3 (0:2). U meču 19. kola Vojvođanske lige grupa Sever Bajmočani su u potpunosti nadigrali domaćina i upisali drugu vezanu prolećnu pobedu.

blank
Foto: Subotičke.rs

Strelci: Đekić 65. minut za Vojvodinu, L. Lebović 8., 93., Petrović 32. minut za Radnički.

Vojvodina: Šovljanski, Ilić, Korać, Đekić, Lojović, Jović, Janković, Radosavljević, Novaković, Božičić, Dabižljević. Igrali su još: Erdeljan, Kopre, Kiš.

Radnički: S. Lebović, Z. Maravić, D. Tosnberger, Kujundžić, Miletić, Stojanović, L. Lebović, Babić, Ljubojčić, Petrović, Marinković. Igrali su još: F. Tosnberger, U. Maravić, Mitić.

Poveo je Radnički u 8. minutu nakon dobrog centaršuta Kujundžića kada je Luka Lebović loptu smestio u mrežu. Na 2:0 povisio je Petrović u 32. minutu.

U nastavku Vojvodina stiže do gola nakon greške odbrane Bajmočana kada Đekić izlazi sam ispred Lebovića i pogađa za 1:2. Konačan rezultat postavio je Luka Lebović u sudijskoj nadoknadi za veliku radost svoje ekipe.

U narednom kolu Bajmočani na svom terenu dočekuju Bajšu koja je u ovom kolu pretrpela poraz na svom terenu od Hajduka iz Stapara.

Tabela:

blank
Foto: Srbijasport

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Cene goriva u regionu

Šest vezanih neradnih dana tokom predstojećih prvomajskih i uskršnjih praznika idealna su prilika za kraće putovanje, a mnogi građani Srbije kao vid prevoza za odlazak

Detaljnije »
blank

Danas pretežno oblačno

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 8 do 22 stepena Celzijusa. Biometeorološke prilike uticaće povolјno na hronično

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.